Velkommen til VB Intranett

Nå har du kommet til innloggingssiden til vårt nye intranett i VB. Intranettet er laget på et nytt system, og vi benytter samtidig muligheten til å sette nye passord for alle som skal logge seg på. Dette gjør vi for å sikre vår internkommunikasjon i VB bedre.

Vi har ikke stilt noen krav til passord frem til nå, som har resultert i en lav sikkerhet. Vi ønsker nå å forbedre dette.

Klikk på linken under («Glemt passord?») for å få ditt nye passord tilsendt per e-post. Du kan selv endre passordet ved førstegangs pålogging. Da klikker du på menyen øverst til høyre og finner knappen "Nytt passord" rett under navnet ditt.

En viktig påminnelse tilslutt: Har du ikke mottatt e-post med nytt passord? Avsender av e-posten med nytt passord er Syzweb. Sjekk derfor søppelpost, eller kanskje du har satt opp en regel i innboksen om at alle e-poster fra Syzweb skal gå i en mappe? Sjekk denne også! Skulle du få problemer med å logge deg på, ta kontakt med MarkedsPartner på kundestotte@markedspartner.no eller telefon 950 11 700.

Hilsen oss i VB Ressurssenter